Ik ben geboren en getogen in Groningen. In 1985 zijn wij in de kop van Drenthe komen wonen, in een prachtige omgeving, waar we dagelijks van genieten. Ik heb me niet altijd met beeldende kunst bezig gehouden, hoewel ik er thuis wel mee ben opgegroeid. Ongeveer 30 jaar geleden ben ik naast mijn werk als manager in de gezondheidszorg gaan schilderen. De eerste jaren alleen aquarelleren, later werd dit vooral werken met olieverf. Ik heb van verschillende kunstenaars les gehad. In 2001 ben ik gestopt met mijn werk in de gezondheidszorg en daarmee kreeg ik meer tijd voor de beeldende kunst.

Aan Academie Minerva in Groningen heb ik dat jaar een aantal modules gevolgd (tekenen, schilderen, driedimensionaal werken, film en video).

In 2002/2003 gevolgd door een cursus kunstgeschiedenis aan de Vrije Academie in Amsterdam.

2005/2006 heb ik een jaar intensief lessen aan de pas opgerichte Klassieke Academie voor Schilderkunst in Groningen gevolgd. Een jaar wat vooral in het teken stond van: modeltekenen, compositieleer, perspectief in alle facetten, interpretatie, expressie en kunstgeschiedenis, kunstbeschouwing.

Mijn inspiratie vind ik vooral in mensen en natuur, maar ook in het kijken naar anderen. Kunstgeschiedenis betekent daarin een fantastische verrijking en aanvulling.

Tekenen en schilderen in alle technieken vormen een groot bestanddeel van mijn werk. Daarnaast werk ik ook graag driedimensionaal en maak beelden van klei. Mijn decoratieve talent gebruik ik in ontwerpopdrachten en vormgeving van folders en/of kranten.